Wooncomfort en woonbeleving

U wilt zelf een woning gaan bouwen met een houten draagstructuur? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. U wilt straks toch een houtbouw woning waarin u zich meteen prettig en comfortabel voelt? Dan is het fijn dat we u eerst wat beter leren kennen. Wat vindt u belangrijk, welk comfort en uitstraling stelt u op prijs? Wat zijn nu de details die uw woonbeleving geweldig maken? Als we dat weten, kunnen we voor u een houten woning ontwerpen die helemaal bij u past. We verrassen u als klant graag met onze Goed-Gevoel-Garantie.

Samenwerken met derden

Vanaf het eerste idee kunnen wij u begeleiden bij het maken van een ontwerp. Maar misschien hebt u al een eigen architect of ontwerp. Geen enkel probleem. We helpen u ook graag met het uitwerken van de bouwkundige en technische tekeningen. Maar ook met de constructie en statische berekeningen en natuurlijk met de bouw van het pand zelf. U bent helemaal vrij om te kiezen van welke diensten u gebruik maakt. Maar als u wilt, regelt AVK Houtbouw alles van A tot Z.

Voordeel voor u als klant

Werken met AVK Houtbouw resulteert vaak in een tijdsvoordeel. Door de diverse bouwdisciplines binnen de JCVANKESSEL Groep kunnen wij u breed adviseren en u zo een compleet duurzaam product aanbieden. U bent er absoluut zeker van dat u straks in een nieuw huis woont met een gezond en plezierig leefklimaat, één van de eigenschappen van gelamineerd hout. Een comfortabele woning waarin u zich direct prettig voelt, vanaf het moment dat u er binnenstapt.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 58

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin