Goed-Gevoel-Garantie

Wij beloven u een Goed-Gevoel-Garantie. Omdat de samenwerking met AVK Houtbouw een onbezorgde en geweldige belevenis moet zijn. Wij streven naar een oprechte en open relatie met u. Vriendelijk en attent. Dat roepen we niet alleen, u ervaart dat in de praktijk. Zowel voor, tijdens, als na de bouw. Wij voelen dat duidelijkheid en denken voordat we doen, wordt gewaardeerd. Een goed inlevingsvermogen en oprechte betrokkenheid leveren meer op dan alleen tevreden klanten. Dat geldt voor architecten of andere bouwpartners, maar ook voor hun relaties.Als wij de belofte van een Goed-Gevoel-Garantie waarmaken, komen klanten vaker terug. En gelukkig merken wij dat.

Duurzaam Kruislaaghout

Bij al onze projecten werken wij uitsluitend en volledig met A-kwaliteit materialen. Ons kruislaaghout is FSC- en PEFC-gecertificeerd. In vergelijking met andere producten is voor de productie en bewerking van kruislaaghouten elementen slechts weinig energie vereist. Dit draagt bij aan een duurzame CO2-opslag en een beperking van het broeikaseffect. U ziet dat duurzaamheid, zorgvuldigheid en verantwoord bosbeheer bij ons hoog in het vaandel staan.

Eén aanspreekpunt

U hebt één aanspreekpunt tijdens de gehele bouw en nazorg. Wij werken bij voorkeur in een bouwteam en hanteren een transparante en open kostencalculatie. Dankzij onze servicegerichtheid en flexibiliteit creëren wij functionele en duurzame projecten.

Werken met BIM

Wij werken met BIM (Building Information Model). Alle relevante informatie gedurende de hele levenscyclus van een gebouw wordt opgeslagen, gebruikt en beheerd door een digitaal 3D model. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, werken in ditzelfde model en zien van elkaar dus wat er gebeurt. De informatie is altijd en overal beschikbaar en actueel. 

Veelzijdigheid in huis

Wij willen ons op kwalitatieve wijze in de markt onderscheiden. Dat doen we op de eerste plaats door ons kennisniveau. Wij zijn onderdeel van de JCVANKESSEL Groep. Een groep met diverse bouwdisciplines. Wij kunnen u op elke wijze adviseren en u zo een compleet duurzaam product aanbieden.

 

 

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 58

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin