Woonhuis Delden

Woonhuis Delden
./images/projecten/Delden/Delden1.jpg
./images/projecten/Delden/Delden2.jpg
./images/projecten/Delden/Delden3.jpg
Omschrijving:

Bronvermelding foto's: W. u. J. Derix GmbH & Go., Niederkrüchten.
AVK Houtbouw is sinds 1 januari 2016 in bedrijf. Gepubliceerde voorbeeldprojecten zijn door onze partner, firma Derix gerealiseerd. Dit zijn de door ons beoogde type projecten.


Op erve Heege Sander te Delden hebben oude opstallen plaats gemaakt voor een duurzame schuurwoning. Het casco is volledig opgetrokken uit massief houten wand- en vloerelementen, welke als zichtwerk zijn uitgevoerd. Hierdoor is geen extra afwerking noodzakelijk en is tevens een snellere bouwtijd behaald. Het casco is als bouwpakket aangeleverd en in slechts 4 dagen gemonteerd. Hierna kon direct gestart worden met de buitenschil en de afbouw.

De natuurlijke en streekeigen uitstraling is doorgezet aan de buitenzijde, waar zwarte houten delen zijn gebruikt als gevelbekleding. Het energieverbruik wordt zo laag mogelijk gehouden door natuurlijke isolatie, een warmtepomp, zonnepanelen, zonnecollectoren en luchtverwarming in combinatie met warmteterugwinning. Door de serre kan in de winter grotendeels voorzien worden in de warmtebehoefte, terwijl in de zomer de warmte kan worden opgeslagen. De combinatie van verschillende duurzame oplossingen en installaties is uniek!

Details
Opdrachtgever
Stichting Twickel
Architect
Schipper Douwes Architectuur
Aannemer
Aannemersbedrijf Schipper B.V.
Duurzaamheid
Natuurlijke isolatie, een warmtepomp, zonnepanelen, zonnecollectoren en luchtverwarming in combinatie met warmteterugwinning.
Status
Gereed
Oplevering
2011
Plaats
Delden
Categorie├źn
Woningen

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 58

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin