Aan de hand van onze kernwaarden laten we u zien wat we u kunnen bieden.

Unieke veelzijdigheid

AVK Houtbouw B.V. maakt deel uit van de JCVANKESSEL Groep. Ondernemen met visie staat voorop bij onze groep. Het grote voordeel van de verschillende bedrijven is dat we alle kennis kunnen combineren en zo tot unieke oplossingen komen. Wij bieden een totaalconcept, van ontwikkeling tot ontwerp en daadwerkelijke bouw. Hiermee bieden we u een optimaal resultaat.

Vakmanschap

Wij gebruiken degelijke en duurzame materialen en bieden meer dan 50 jaar vakmanschap en ervaring. We kunnen allround werken omdat we de expertise in huis hebben om alle onderdelen van de bouw zelf te doen. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) gediplomeerd.

Betrouwbaar

Een stabiel bedrijf en heldere communicatie. Wij werken volgens de bijzondere 3G benadering. Dat staat voor Goed-Gevoel-Garantie. We verplaatsen ons in uw schoenen. Ons onderscheidend vermogen is dat we compleet ontzorgen en eventuele problemen meteen oplossen.

Verbondenheid

Samenwerking is de sleutel tot succes; intern tussen collega’s en onze bedrijven binnen de JCVANKESSEL Groep. Dit uit zich in een derde generatie van dezelfde familie in ons bouwteam. We koppelen onze leerlingen aan bouwvakkers die al langer in dienst zijn. Dit werkt twee kanten op: de oudere leren over de nieuwste ontwikkelingen in de bouw, en de jonkies leren in sneltreinvaart alle ins en outs op de bouwplaats. Extern vinden wij de verbondenheid met klanten, onderaannemers en partners ook zeer belangrijk. Zo werken wij al jaren samen met dezelfde onderaannemers. Deze partners kennen onze werkwijze en gaan net als wij voor kwaliteit en service.

Inlevingsvermogen

Wij verplaatsen onszelf in uw situatie en gaan nog een stap verder om tot de perfecte oplossing te komen. Bedrijven en particulieren komen vaak bij ons als ze iets willen wat in de basis niet kan. Als ze vastlopen met vergunningen, als een gebouw langs een erg drukke weg geluidswerend moet zijn of als luchtdichtheid en brandveiligheid een issue is.

Ondernemerschap

Ondernemen zit in ons DNA; kansen zien en benutten met een passie voor het vak. Groot geworden in de agro-business maar ondertussen ook de liefde voor het bouwen van luxe villa’s en woonboerderijen verwezenlijken én perfectioneren. Met AVK Houtbouw springen we in op de veranderende vraag naar bouwen met ecologische footprint en duurzaamheid.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 58

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin