AVK Houtbouw biedt u een totaalconcept.

Van idee tot oplevering kunt u rekenen op onze expertise en bouwkracht. Wij kunnen u begeleiden bij het ontwerpproces en de uitwerking tot een maakbaar gebouw. Wij draaien onze hand niet om voor planning, constructie, statische berekeningen, bouwtechnische tekeningen en het aanvragen van vergunningen. Uiteraard realiseren wij ook de bouw van het pand zelf. Als partner voor architecten, constructeurs, houtbouwbedrijven en bouwbedrijven kan AVK Houtbouw in elke fase bij elk project adviseren, ondersteunen en realiseren. Van deelprojecten tot volledige ontzorging zijn wij uw betrokken bouwpartner.

Goed-Gevoel-Garantie met AVK Houtbouw

Wij onderscheiden ons door een oprechte en open relatie met de klant. Vriendelijk en attent. Dat roepen we niet alleen, u ervaart dat zeker in de praktijk. Zowel voor, tijdens als na de bouw. Het inlevingsvermogen en onze oprechte betrokkenheid levert ons tevreden klanten op. Klanten die vaker terugkomen. Misschien komt dat omdat wij duidelijk zijn en denken voordat wij doen. Wij voelen dat die manier van werken wordt gewaardeerd. Dat geldt voor architecten of andere bouwpartners, maar ook voor hun relaties. 

Dankzij onze jarenlange ervaring, onze kennis en ons vakmanschap kunnen wij ons volledig inleven in uw situatie en het bouwproces zo zorgeloos mogelijk laten verlopen. U vindt in ons een vriendelijke, servicegerichte bouwexpert met wie de lijnen (u heeft één aanpsreekpunt) kort zijn. Uw project heeft veel waarde, zowel gevoelsmatig als finacieel. Daarom hanteren wij een transparante kostencalculatie voor een compleet inzicht en grip op uw investering. Dat geeft pas een Goed Gevoel!

JCVANKESSEL Groep

AVK Houtbouw maakt deel uit van JCVANKESSEL Groep. Een stabiele en gezonde partner. Als deel van de JCVANKESSEL Groep kunnen wij u breed adviseren en u een compleet duurzaam product aanbieden. Dit is efficiënter dan wanneer u bij verschillende bedrijven moet aankloppen met uw wensen. U bepaalt zelf in welke mate u gebruikmaakt van ons dienstenpakket: complete ontzorging of samenwerken op deelprojecten.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 58

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin