De bouw van SynergyPark verloopt voorspoedig. De contouren van het SynergyPark krijgen nu echt vorm met met het monteren van de houten gelamineerde liggers.

Na de oplevering van de staalbouw is gestart met het monteren van de houten liggers. Het voordeel van het gebruik van houten liggers in de constructie is dat deze vergeleken met staal een relatief laag eigen gewicht hebben. Naast de duurzaamheidsvoordelen die het bouwen met hout biedt in de vorm van CO2 reductie is dat door het lage eigen gewicht grote overspanningen mogelijk gemaakt worden in dragende constructies. 

De kracht van deze houten liggers komt uit de productiemethode. De liggers zijn machinaal vervaardigd door vurenhouten lamellen te verlijmen met thermohardende kunstharslijm. Deze kunstharslijm vervormt na uitharding niet meer. Hierdoor zijn de liggers ook bij aanzienlijke lengtes uitermate recht.

Gelamineerde vurenhouten vakwerkliggers SynergyPark  Monteren gelamineerde vurenhouten liggers SynergyPark

Houtbouw op SynergyPark

Hout is het bouwmateriaal van de toekomst en niet alleen vanwege de CO2 reductie die bouwen met hout oplevert. Het hout is afkomstig uit gecertificeerde bossen en is na gebruik volledig te recyclen. Het gebruik van hout in de constructie van SynergyPark past zo geheel binnen de duurzaamheidsdoelstellingen die het bedrijvenverzamelterrein nastreeft. Naast het gebruik van hout in de constructie, worden de bedrijfsruimtes voorzien van moderne energiezuinige warmtepompsystemen, LED-verlichting en een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie waarmee uw maandelijkse verbruikskosten energie bijzonder laag uit zullen vallen.

Wilt u duurzaam ondernemen?

Dat kan op SynergyPark. Bezoek de website van SynergyPark voor meer informatie of neem direct contact op via:

meer informatie  JCVANKESSEL Vastgoed
  +31 (0)345 58 94 10
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 58

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin